Başhekim Uzm.Dr.Temel KAYAN Yeni Görevine Başladı
18 Ağustos 2017

Espiye Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine atanan Uzm.Dr.Temel Kayan yeni görevine başladı.

Espiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Temel Kayan,” Bizden önceki arkadaşımızın bıraktığı yerden bu görevi alarak daha yükseklere taşımak istiyoruz.Hastane personeli ile çalışarak halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya gayret göstereceğiz “ dedi.

Espiye Devlet Hastanesi Başhekimi görevine atanan Uzm.Dr.Temel Kayan Giresun’da doğdu. İlköğrenimimi Espiye Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim okulunda, Orta ve lise öğrenimimi Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi’nde bitirdi.

2004 yılında girdiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. Aynı yıl Giresun Espiye Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak çalışmaya başladı ve 3 ay pratisyen hekim olarak Espiye Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde görev yaptı.

Temmuz 2012- Ocak 2017 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Bölümünde asistan hekim olarak çalışmaya başlayan Kayan, Ocak 2017 de iç hastalıkları uzmanı oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Bölümünde 2014-2015 yılları arasında başasistan olarak görev yaptı.

Ocak 2017 yılında Giresun Espiye Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları uzman hekimi olarak çalışmaya başladı. Temmuz 2017 de Giresun Espiye Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine başladı.

Halen Giresun Espiye Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları uzman hekimi ve Başhekim olarak göreve devam etmekte, evli ve bir çocuk babası.