101. DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ MÜNHAL KADROLARINDA HASTANEMİZE ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI KADROSU AÇILDI
01 Kasım 2021

Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları poliklinik hizmeti çevre hastanelerden geçici görevli gelen uzman hekimlerle vatandaşlarımıza sunulmaktadır. 03 Kasım 2021 tarihinde açıklanacak olan 101. DHY kurasıyla hastanemiz kadrosuna gelecek olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimi belli olacaktır. Hastanemiz kadrosuna atanacak olan uzman hekim göreve başlayıncaya kadar poliklinik hizmeti geçici görevli çalışacak olan uzman hekimler tarafından verilmeye devam edecektir.

İlçemize ve İlimize Hayırlı Olsun.